... profesjonelt utseende.
Stabilitet i Forhold: Konstant opprettholdelse av fuktighets- og temperaturnivåer for ideell bevaring av produktene dine.
Matbeskyttelse: Spesielt utviklet luftstrømmetode for å bevare fuktigheten i sushi og fisk, og unngå uttørking eller skade.
Referanse: HNC-120 BE-S
Merke: Hoshizaki...
Fuktighet<5%
Ingen sand
Saltholdighet<2%
Farge: Svart eller Brun
Vekt: 80-100biter/kg eller 160-200biter/kg
Størrelse: 4.5-7.5cm
Holdbarhet: lagret på et kjølig, tørt sted ved romtemperatur for å opprettholde 2 år
Ingen sukker, ingen konserveringsmidler og kjemikalier. Næringsstoffene er lettere for folk å absorbere.
{"Storage":"Oppbevares på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys","Packing":"25 kg / Pose","Crude Ash":"Råaske 18% Maks","Moisture":"Fuktighet 10% Maks","Purity":"Fiskemelfôr","Crude Fat":"Råfett 10% Maks","Shelf Life":"Holdbarhet 12 måneder","Appearance":"Gul pulver, unik aroma av fiskemel","Salt and Sand":"Salt og Sand 5% Maks"}
Dette er et produkt du vil be om ved servicedisken til fiskeseksjonen i dagligvarebutikken din. Atlantisk laks er deilig fersksaltet, kokt, stekt, grillet eller gratinert. Den er også veldig god i en suppe eller en lapskaus. Ikke tilsatt salt. Saltinnholdet i produktet består av naturlig forekommende natrium.
Kvalitetsstandard
Råprotein 50% min,
Aske 30% maks,
Fuktighet 10% maks,
Aske 32% maks,
Fett 12% maks,
Emballasje
Som kundene ønsker, eksportstandard 50 kg eller 25 kg per vevd pose eller større pose (vi kan trykke posen etter ditt design).
Råfett: 10% maks
Råaske: 18% maks
Fuktighet: 10% maks
Salt og sand: 5% maks
Emballasje: 25 kg / pose
IQF (Individuelt Hurtigfrosset) er en frysemetode som gjør det mulig å fryse matvarer individuelt, noe som sikrer at de beholder kvaliteten og friskheten. Denne teknikken brukes ofte for frukt, grønnsaker og sjømat, og gir bekvemmelighet og lengre holdbarhet.